Чорничний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Чорничний пудинг - це дуже гарний десерт. Ніжний, смачний, з приємною кислинкою ягід чорниці. Відмінне поєднання смаків, яке обов'язково сподобається вам і вашим близьким.
Чорничний пудинг готується в два етапи. Спочатку випікаючи основу. Розчиніть желатин у воді, додайте цукор, що залишився. Відлийте в окремий посуд 3 столових ложки розчину і змішайте його з ложкою сметани. В решту розчину засипте ягоди. Желатин з ягодами влийте в форму з пудингом. Зверху акуратно влийте желатин зі сметаною і розмішайте зубочисткою так, щоб вийшли гарні розводи. Поставте в холодильник на 3 години до повного застигання желе. Смачного!
- Крем - 500 грам
- Цукор - 250 грам
- Чорниця - 200 грам
- Желатин - 20 грам
- Борошно - 8 Ст. Ложок
- Яйце - 4 штуки
- Пакет ванільного цукру - 1 штука
- Вода - 600 мілілітрів
Змішайте сметану, борошно, 200 гр цукру і ванільний цукор і проваріть на водяній бані до загустіння.
Потім охолодити, vbeyte яйця, перемішайте і випікання в духовці при 200 градусах до готовності.
Потім охолодити пудинг, не виймаючи з форми до кімнатної температури.
Розчиніть желатин у воді, додайте цукор, що залишився. Відлийте в окремий посуд 3 столових ложки розчину і змішайте його з ложкою сметани. В решту розчину засипте ягоди.
Желатин з ягодами влийте в форму з пудингом. Зверху акуратно влийте желатин зі сметаною і розмішайте зубочисткою так, щоб вийшли гарні розводи. Поставте в холодильник на 3 години до повного застигання желе. Потім можна вибрати пудинг з форми і подати на стіл.