Рецепт Чорничний пудинг фото

Чорничний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Чорниця
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Чорничний пудинг - це дуже гарний десерт. Ніжний, смачний, з приємною кислинкою ягід чорниці. Відмінне поєднання смаків, яке обов'язково сподобається вам і вашим близьким.

Опис приготування:

Чорничний пудинг готується в два етапи. Спочатку випікаючи основу. Розчиніть желатин у воді, додайте цукор, що залишився. Відлийте в окремий посуд 3 столових ложки розчину і змішайте його з ложкою сметани. В решту розчину засипте ягоди. Желатин з ягодами влийте в форму з пудингом. Зверху акуратно влийте желатин зі сметаною і розмішайте зубочисткою так, щоб вийшли гарні розводи. Поставте в холодильник на 3 години до повного застигання желе. Смачного!

  • Крем - 500 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Чорниця - 200 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Борошно - 8 Ст. Ложок
  • Яйце - 4 штуки
  • Пакет ванільного цукру - 1 штука
  • Вода - 600 мілілітрів
чорничний пудинг - фото крок 1
Змішайте сметану, борошно, 200 гр цукру і ванільний цукор і проваріть на водяній бані до загустіння.
чорничний пудинг - фото крок 2
Потім охолодити, vbeyte яйця, перемішайте і випікання в духовці при 200 градусах до готовності.
чорничний пудинг - фото крок 3
Потім охолодити пудинг, не виймаючи з форми до кімнатної температури.
чорничний пудинг - фото крок 4
Розчиніть желатин у воді, додайте цукор, що залишився. Відлийте в окремий посуд 3 столових ложки розчину і змішайте його з ложкою сметани. В решту розчину засипте ягоди.
чорничний пудинг - фото крок 5
Желатин з ягодами влийте в форму з пудингом. Зверху акуратно влийте желатин зі сметаною і розмішайте зубочисткою так, щоб вийшли гарні розводи. Поставте в холодильник на 3 години до повного застигання желе. Потім можна вибрати пудинг з форми і подати на стіл.

Схожі рецепти