Рецепт Чізкейк апельсиновий фото

Чізкейк апельсиновий
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Вершковий сир, Сир, Яйця, Апельсин, Маскарпоне
Вагітним і годуючим
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Чізкейк

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати чізкейк апельсиновий - рецепт ніжного чізкейку з яскравим апельсиновим ароматом. Основу можна спекти або взяти готову, а начинку зробити самостійно.

Апельсиновий чізкейк стане одним з ваших улюблених завдяки ніжності сирної маси і легкості бісквіта. Такий чізкейк можна приготувати і без основи у вигляді бісквітного коржа або замінити її подрібненим пісочним печивом, змішаним з розтопленим маслом, його необхідно буде утрамбувати на дно форми і поставити в холодильник на 30 хвилин. Обов'язково дайте сирній масі добре застигнути, щоб чізкейк тримав форму.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 60 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 50 грам
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Желатин - 2 чайних ложки
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 0, 25 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 120 грам
  • НЕ Krem-нічого - 450 грам
  • Маскарпоне - 225 грам
  • Апельсини - 400 грам
  • Вода - 40 мілілітрів
  • Горілка - 60 мілілітрів
чізкейк апельсиновий - фото крок 1
1. Часточки апельсинів очистіть від плівки і залийте горілкою. Відставте апельсини в сторону. Змішайте воду і желатин, дайте йому набрякнути.
чізкейк апельсиновий - фото крок 2
2. Протягом трьох хвилин збийте яйця за допомогою міксера з цукром і ванільним цукром до стану пишної білої маси. Борошно змішайте з розпушувачем і порціями додайте до збитих яєць, добре перемішуючи лопаткою.
чізкейк апельсиновий - фото крок 3
3. Вилийте тісто у форму для випічки з застеленим пергаментним папером дном і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Остудіть бісквіт у формі протягом 20 хвилин.
чізкейк апельсиновий - фото крок 4
4. Проведіть ножем між бортиками форми і бісквітом, зніміть форму. Злийте рідину з апельсинів, змішайте її з чайною ложкою цукрової пудри і просочіть корж.
чізкейк апельсиновий - фото крок 5
5. Крем-чіз змішайте з допомогою міксера з цукровою пудрою. Додайте ванілін, апельсинову цедру, маскарпоне і змішайте міксером не більше 30 секунд.
чізкейк апельсиновий - фото крок 6
6. Встановіть розімкнуте кільце рознімної форми навколо коржа. Між кільцем і бісквітом помістіть папір для випічки і зімкніть кільце.
чізкейк апельсиновий - фото крок 7
7. Викладіть нарізані апельсини, вилийте сирну масу на бісквіт і розрівняйте. Надішліть в холодильник на п'ять годин. Смачного!

Схожі рецепти