Чіпси з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Поживна і корисна закуска з яблук. Її краса в тому, що можна довго зберігати при кімнатній температурі і не переживати, що зіпсується. Чи знаєте ви, як приготувати чіпси з яблук?
Ви витратите багато часу на запікання яблук, оскільки їм потрібен час, щоб висохнути. Такі ж чіпси можна зробити в мікрохвильовій печі або на сонці, якщо готувати їх влітку. Яблука розрізати півкільцями або кільцями, тут за бажанням. Використовуйте відповідні спеції, щоб надати чіпсів особливий присмак.
- Яблука - 3 штуки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
1. Вимийте яблука, наріжте яблука за допомогою мандоліни або інший терки тонкими кільцями. Викладіть яблука на деко, застелене пергаментом, посипте спеціями.
2. Надішліть деко з яблуками в розігріту до 100-130 градусів духовку, запікайте близько 1, 5-2 годин, потім переверніть кожну скибочку і запікайте ще 1 час. Вимкніть духовку, залиште яблука до її повного остигання.
3. Готові яблучні чіпси перекладіть з дека і їжте холодними.