Чіпси з яблук в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чіпси не належать до здорового харчування, проте, ви можете все виправити. Пропоную спробувати і оцінити рецепт, як приготувати чіпси з яблук в духовці. Корисна і смачна закуска для всіх!
Для подачі таких чіпсів можна використовувати всю свою фантазію. Ви можете зробити до них соус або солодку сальсу, наприклад, з ананаса і ківі. У цій же варіації подають їх з розтопленим шоколадом і горішками. Чіпси подають остиглими, можна в якості закуски або десерту.
- Яблука - 3 штуки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Funduk - 1/3 склянки
- Іриски - 1/3 склянки
- Шоколад - 1/3 склянки
1. Вимийте яблука, наріжте їх тонкими кружечками (скористайтеся теркою або ножем). Застеліть деко пергаментом, викладіть яблучні кружечки.
2. Посипте яблука корицею, надішліть їх у розігрітий до 100 градусів духовку на 1 час.
3. Переверніть яблука на іншу сторону і випікайте ще 1 час.
4. Фундук обсмажте на сухій сковороді близько 5 хвилин, потім перекладіть на серветку.
5. Гострим ножем наріжте горіхи крупно.
6. У мікрохвильовій печі розтопіть іриски з 30-ти секундним інтервалом.
7. В окремій мисці розтопіть шоколад так само, як і іриски.
8. Перекладіть яблучні чіпси на тарілку, полийте розтопленими ірисками, шоколадом, посипте горіхами. Смачного!