Рецепт Чіабатта з горіхами фото

Чіабатта з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготувати чіабатту з горіхами можна протягом двох годин. Це смачний білий хліб, який можна вмочати в оливкове масло з часником і насолоджуватися. Ось мій рецепт простий чіабатти з горіхами!

Опис приготування:

Традиційно чіабатта з горіхами готується довго, тісто роблять на заквасці. У мене експрес метод з дріжджами. Важливо для приготування чіабатта з горіхами взяти борошно з твердих сортів пшениці, щоб вийшло замісити пружне круте тісто. Дріжджі обов'язково розведіть в молоці, воно повинно бути теплим, але не гарячим. Тісто має добре перебродити і расcтояться перед випічкою. При запіканні виходить хрустка скоринка і повітряний м'якуш. Успіхів і приємного апетиту!

  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сіль - 12 чайних ложок
  • Грецькі горіхи - 25 грам
  • Дріжджі - 15 грам
чіабатта з горіхами - фото крок 1
Змішати борошно і сіль, замісити тісто з води і молока.
чіабатта з горіхами - фото крок 2
Вимісити тісто.
чіабатта з горіхами - фото крок 3
Тісто відкласти на годину на расстойку.
чіабатта з горіхами - фото крок 4
Розкачати тісто і викласти волоські горіхи.
чіабатта з горіхами - фото крок 5
Знову скачати тісто в кулю, змастити його олією і залишити ще на 45 хвилин
чіабатта з горіхами - фото крок 6
Расстоенное тісто випікати в духовці 20 хвилин при 180 градусах.
чіабатта з горіхами - фото крок 7
Дати чаббате охолонути.
чіабатта з горіхами - фото крок 8
Подати з часниковим маслом.

Схожі рецепти