Чіабатта в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
А ви любите ароматну домашню випічку? Тоді я хочу поділитися з вами одним чудовим рецептом, і повірте, чіабатта, приготована в мультиварці, виходить не гірше ніж в духовці або печі.
З подорожей по різних країнах завжди варто привозити з собою не тільки яскраві враження, але і відмінні рецепти, які потім будуть нагадувати вам про пригоди. В Італії, наприклад, є дуже багато вельми смачних страв, які варті уваги, але якщо говорити про випічці, тоді тут не обійтися без чіабатти. Зазвичай її готують в печі або духовці, але ж ми люди практичні, тому зараз я розповім вам, як зробити чіабатту в мультиварці. У такого способу є свої плюси і мінуси: готувати такий хліб таким чином дуже зручно, техніка відмінно справляється зі своїм завданням, але ось досягти характерною коричневої хрусткої скоринки, на жаль не вийде. Зате на смак це ніяк не відбивається, з цим простим рецептом чіабатти в мультиварці хліб виходить повітряний і пористий.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Вода - 225 мілілітрів
- Дріжджі сирі - 15 грам
- Сіль - 3 грами