Часниковий соус із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте чудовий соус, приготований з майонезу, часнику, зелені та інших простих інгредієнтів. Соус подається до рибних страв або як доповнення до будь-якого гарніру. Пікантний і апетитний!
Перед вами простий рецепт приготування часникового соусу з зеленню. Всі компоненти подрібнюються в блендері до густої однорідної маси. Такий соус чудово підійде до смаженої або запеченої риби. Крім того, соусом можна заправляти салати, а можна подавати його до гарніру. Хай щастить!
- Майонез - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Олія соняшникова - 150 мілілітрів
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Зелень - 15 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
Все дуже просто. У чашу блендера кладемо майонез, вбиваємо яйце і вливаємо олію. Додаємо гірчицю, промиту зелень, зубчики часнику, сіль, цукор і лимонний сік. Перемішуємо соус до однорідної маси.
Подаємо соус до столу, прикрасивши його гілочкою петрушки або іншої зелені. Смачного!