Рецепт Чаклуни з фаршем фото

Чаклуни з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це популярне білоруське блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. Чаклуни з фаршем відмінно замінять традиційний гарнір з картоплі на вашому столі.

Опис приготування:

Простий рецепт приготування чаклунів з фаршем. Найбільше ці деруни припадуть до смаку любителям картоплі. Соковиті і ситні, вони добре підійдуть, наприклад як блюдо до вечері. Подавайте до столу в гарячому вигляді. Можна полити сметаною.

  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
чаклуни з фаршем - фото крок 1
Натріть картоплю на дрібній тертці.
чаклуни з фаршем - фото крок 2
Додайте борошно і яйця. Приправити сіллю і poperčite.
чаклуни з фаршем - фото крок 3
Перемішайте.
чаклуни з фаршем - фото крок 4
Додайте у фарш нарізаний дрібними шматочками цибулю. Додати сіль, поперчіть. Перемішайте.
чаклуни з фаршем - фото крок 5
На розігріту сковороду викладаємо ложкою картопля. Зверху фарш.
чаклуни з фаршем - фото крок 6
Залийте чаклуни зверху картопляною масою. Смажити будемо з одного боку на невеликому вогні, до появи золотистої скоринки.
чаклуни з фаршем - фото крок 7
Перевертаємо чаклуни і прожарюємо з іншого боку ще пару хвилин.
чаклуни з фаршем - фото крок 8
Чаклуни з фаршем готові!

Схожі рецепти