Чаклуни з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Це популярне білоруське блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. Чаклуни з фаршем відмінно замінять традиційний гарнір з картоплі на вашому столі.
Простий рецепт приготування чаклунів з фаршем. Найбільше ці деруни припадуть до смаку любителям картоплі. Соковиті і ситні, вони добре підійдуть, наприклад як блюдо до вечері. Подавайте до столу в гарячому вигляді. Можна полити сметаною.
- Фарш - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Картопля - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Натріть картоплю на дрібній тертці.
Додайте борошно і яйця. Приправити сіллю і poperčite.
Перемішайте.
Додайте у фарш нарізаний дрібними шматочками цибулю. Додати сіль, поперчіть. Перемішайте.
На розігріту сковороду викладаємо ложкою картопля. Зверху фарш.
Залийте чаклуни зверху картопляною масою. Смажити будемо з одного боку на невеликому вогні, до появи золотистої скоринки.
Перевертаємо чаклуни і прожарюємо з іншого боку ще пару хвилин.
Чаклуни з фаршем готові!