«чаклуни» по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)
Класичне поєднання м'яса і картоплі в кулінарії використовується в найрізноманітніших варіаціях. Одним цікавим блюдом я якраз хочу поділитися з вами. Якщо ще не пробували, рекомендую!
Хочу додати в вашу кулінарну скарбничку цю класну ідею, як приготувати "чаклуни" по-білоруськи. Ніжні, апетитні картопляні котлети з начинкою з фаршу - це ситно, смачно і зовсім нескладно. Подавати до столу страву можна зі сметаною або іншим соусом до смаку, а також овочами, наприклад.
- Картопля - 1 кілограм
- Фарш - 300 грам(+ цибуля і часник за бажанням)
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Яйце - 1 штука
2. Картопля очистіть і натріть на тертці. Вбийте яйце, додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
4. Візьміть трохи картоплі і сформуйте коржик. У центр викладіть фарш. Akkuratno паличка, щоб вийшла котлетка.
6. Далі можна зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і довести до готовності. Або ж перекладіть у жароміцних форму.