Рецепт «чаклуни» по-білоруськи фото

«чаклуни» по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Класичне поєднання м'яса і картоплі в кулінарії використовується в найрізноманітніших варіаціях. Одним цікавим блюдом я якраз хочу поділитися з вами. Якщо ще не пробували, рекомендую!

Хочу додати в вашу кулінарну скарбничку цю класну ідею, як приготувати "чаклуни" по-білоруськи. Ніжні, апетитні картопляні котлети з начинкою з фаршу - це ситно, смачно і зовсім нескладно. Подавати до столу страву можна зі сметаною або іншим соусом до смаку, а також овочами, наприклад.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Фарш - 300 грам(+ цибуля і часник за бажанням)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Яйце - 1 штука
2. Картопля очистіть і натріть на тертці. Вбийте яйце, додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
4. Візьміть трохи картоплі і сформуйте коржик. У центр викладіть фарш. Akkuratno паличка, щоб вийшла котлетка.
6. Далі можна зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і довести до готовності. Або ж перекладіть у жароміцних форму.

Схожі рецепти