Царський салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
У вас скоро день народження, хрестини чи весілля? Мені здається, цей класичний рецепт царського салату з куркою відмінно підійде практично до будь-якого застілля! смачно, ситно і ніжно! раджу!
Такий царський салат з куркою в домашніх умовах готується досить просто, так що блюдо, що називається "і в бенкет, і в світ", - його можна готувати не тільки з особливих приводів, але і просто так, адже домочадців теж потрібно іноді балувати! Так що рекомендую приготувати!
- Курка - 400 грам
- Печериці - 200 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Курку відварити і остудити. Гриби обсмажити на олії.
2. Чорнослив замочимо в окропі.
3. Остигнула курку нарізаємо кубиками, додамо гриби, сир кубиками, цибуля і подрібнений розпарений чорнослив.
4. Заправим майонезом, спеції - за смаком. Горіхи перетираємо в крихту, посипаємо салат зверху. Прикрашаємо зеленню і подаємо!