Рецепт Бутерброди з яйцем фото

Бутерброди з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок , Ситний сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Бутерброди з яйцем - дуже проста і ситна альтернатива обридлої бутербродів з сиром і ковбасою. Калорійні, але дуже ситні і дуже смачні - такі, якими повинні бути бутерброди

Опис приготування:

Я - за різноманітність і оригінальність у всьому, навіть в приготуванні бутербродів. Тривіальні бутерброди з сиром і ковбасою я практично завжди намагаюся замінити чимось оригінальнішим. Одна з моїх улюблених варіацій - це бутерброди з яйцями, точніше - з яєчної намазуванням. Виходить дуже ситно і досить смачно. Чи не гурманське, звичайно, страва - але на то вони і бутерброди, щоб бути простими і ситними, чи не так?

  • Яйця - 3 штуки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1/3 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Хліб - 4 скибочки
бутерброди з яйцем - фото крок 1
Кладемо яйця в невелику каструлю з водою і оцтом і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
бутерброди з яйцем - фото крок 2
Остужаем яйця в крижаній воді. Коли охолонуть - очищаємо.
бутерброди з яйцем - фото крок 3
Змішуємо дрібними кубиками нарізані яйця, майонез, розм'якшене вершкове масло, дрібно нарізану цибулю, сіль і перець.
бутерброди з яйцем - фото крок 4
Гарненько перемішуємо.
бутерброди з яйцем - фото крок 5
Отриману яєчну суміш поміщаємо між двома скибочками хліба - і бутерброд готовий. Якщо яєчна суміш залишиться - її можна зберігати під кришкою в холодильнику до декількох днів.

Схожі рецепти