Бутерброди з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з яйцем - дуже проста і ситна альтернатива обридлої бутербродів з сиром і ковбасою. Калорійні, але дуже ситні і дуже смачні - такі, якими повинні бути бутерброди
Я - за різноманітність і оригінальність у всьому, навіть в приготуванні бутербродів. Тривіальні бутерброди з сиром і ковбасою я практично завжди намагаюся замінити чимось оригінальнішим. Одна з моїх улюблених варіацій - це бутерброди з яйцями, точніше - з яєчної намазуванням. Виходить дуже ситно і досить смачно. Чи не гурманське, звичайно, страва - але на то вони і бутерброди, щоб бути простими і ситними, чи не так?
- Яйця - 3 штуки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1/3 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
- Хліб - 4 скибочки
Кладемо яйця в невелику каструлю з водою і оцтом і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
Остужаем яйця в крижаній воді. Коли охолонуть - очищаємо.
Змішуємо дрібними кубиками нарізані яйця, майонез, розм'якшене вершкове масло, дрібно нарізану цибулю, сіль і перець.
Гарненько перемішуємо.
Отриману яєчну суміш поміщаємо між двома скибочками хліба - і бутерброд готовий. Якщо яєчна суміш залишиться - її можна зберігати під кришкою в холодильнику до декількох днів.