Рецепт Бутерброди з шинкою і сиром фото

Бутерброди з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Шинка
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Гарячі бутерброди - ідеальний перекус, відмінний сніданок або чудове блюдо для посиденьок з друзями. Їх плюс в тому, що готуються вони практично миттєво.

Опис приготування:

Соковиті і апетитні гарячі бутерброди з сиром можна з легкістю приготувати в домашніх умовах на сковороді. Головне - накривати сковорідку кришкою і доливати воду, щоб під дією пара в ємності сир на бутербродах розплавився і огорнув їх собою з усіх боків. Для начинки краще всього використовувати шинку, а для соковитості страви - кетчуп і майонез.

  • Шинка - 120 грам
  • Хліб - 3-4 скибочок
  • Сир - 50 грам (твердий)
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2-3 Ст. Ложок
бутерброди з шинкою і сиром - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
бутерброди з шинкою і сиром - фото крок 2
Скибочки хліба будь-якого сорту розріжте навпіл або ж придбайте вже нарізаний хліб. Повапните кожну скибочку кетчупом. Найкраще використовувати кетчуп без добавок, не гіркий і не пряний.
бутерброди з шинкою і сиром - фото крок 3
Шинку наріжте кружальцями, а кружечки - розріжте навпіл і викладіть на шар кетчупу. Замість шинки можна використовувати копчене м'ясо, ковбасу: копчену або варену.
бутерброди з шинкою і сиром - фото крок 4
Викладіть на шинку трохи майонезу будь-якої жирності або змастити їм її - як вам буде зручніше.
бутерброди з шинкою і сиром - фото крок 5
Твердий сир наріжте скибочками і викладіть на майонез. За бажанням його можна подрібнити на тертці і викласти - таким чином він більше обволочет бутерброди.
бутерброди з шинкою і сиром - фото крок 6
Прогрійте сковороду з рослинним маслом. Викладіть в масло бутерброди і підсмажте їх близько 1-2 хвилин на помірному нагріванні. Потім влийте збоку на сковороду воду і відразу ж накрийте ємність кришкою, нагрівання зменшіть до мінімального. Томіть гарячі бутерброди приблизно 3-4 хвилини, поки сир не розплавиться. Потім нагрів вимкніть.
бутерброди з шинкою і сиром - фото крок 7
Акуратно перемістіть приготоване вами блюдо на тарілки.
бутерброди з шинкою і сиром - фото крок 8
Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.

Схожі рецепти