Бутерброд із шинкою
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок або в якості швидкого і ситного перекусу пропоную простий рецепт бутерброда з шинкою і овочами. Може і не найкорисніша їжа, але однозначно дуже смачна.
Чим більше овочів буде присутній, тим смачніше і корисніше буде цей простий перекус.
- Хліб - 2 скибочки
- Шинка - 1-2 скибочок
- Огірок - 2 скибочки
- Помідор - 2 скибочки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 щіпка
1
Кожен рецепт приготування бутерброда з шинкою унікальний, адже варіантів його виконання існує дійсно неймовірно багато. Перед вами один, досить простий, але вельми апетитний.
2
Хліб краще використовувати білий цільнозерновий. При бажанні попередньо його можна підсмажити трохи на сухій сковороді або в тостері.
3
Шинку нарізати тонкими скибочками.
4
Огірок вимити і відрізати пару кружечків.
5
Помідор вимити, обсушити і також нарізати тонкими кружальцями.
6
У невеликій мисці з'єднати майонез з гірчицею і ретельно перемішати. Додати спеції за смаком - ароматні трави, перець, приправи для м'яса.
7
Один шматок хліба злегка змастити соусом. Викласти овочі рівним шаром. При бажанні на бутерброд з шинкою в домашніх умовах можна покласти також листя салату.
8
Зверху покласти шинку і трохи соусу.
9
Можна накрити другим скибочкою хліба, зробивши закритий бутерброд, або подавати відразу до столу.