Буряковий суп з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Ми звикли, що якщо використовується буряк, то це борщ або борщ. Але з буряка є безліч інших смачних супів. Сьогодні я покажу, як приготувати буряковий суп на курці. Отже…
Опис приготування:
Для борщу я використовувала прованські трави, сіль і перець чорний мелений. Можна додати під час варіння лавровий лист або пару горошин запашного перцю. Подавайте суп зі свіжою зеленню, половинкою яйця і сметаною. Отже, дивіться, як приготувати буряковий суп з яйцем.
- Куряче філе - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Солодкий перець - 80 грам (або 1 штука)
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком (для подачі страви)
- Яйце варене - За смаком (для подачі страви)
Підготуйте продукти для супу. Крім плити знадобиться духовка і фольга. Приступимо!
Буряк ретельно вимийте, загорніть у фольгу в два-три шари і відправте в духовку запікатися, температура - 180 градусів, 50-60 хвилин. Після зніміть фольгу, остудіть овоч.
Куряче філе порізати на невеликі шматочки. Помістіть його в киплячу воду і варіть 10 хвилин.
Картопля очистіть, промийте під водою і поріжте на невеликі шматочки. Додайте його в каструлю до курячого філе і варіть 15 хвилин.
Очистіть цибулю і моркву, вимийте. Порубати їх крупно.
Складіть овочі в блендер і подрібніть до однорідного стану. Надішліть овочеве пюре в суп разом з маслом вершковим та болгарським перцем. Варіть суп до готовності овочів. Додайте улюблені спеції, сіль, перець.
Відваріть яйця, остудіть і очистіть від шкаралупи. Печений буряк натріть на крупній тертці.
У готовий суп додайте тертий буряк, перемішайте, доведіть до кипіння і вимкніть вогонь.
Буряковий суп готовий.
Гарячий суп розлийте по тарілочках, додайте по половинці вареного яйця, сметану і зелень. Смачного!