Буряковий квас для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Буряковий квас, як і сама буряк з якої він приготовлений володіє масою корисних властивостей. Це очищення організму, прискорення метаболізму, що сприяє розпаду і висновку жирових клітин.
В процесі бродіння в напої виробляються натуральні пребіотики, сприяють поліпшенню мікрофлори кишечника і травлення, але слід врахувати, що є і протипоказання, такі як алергія, підвищена кислотність та інші. До того ж не забуваємо про проносних властивості буряка і як наслідок квасу. Процес приготування квасу з буряків дуже простий, докладніше дивіться в покроковому рецепті.
- Буряк - 1-2 штук(1 велика або 2 середніх)
- Цукор - 5-6 Ст. Ложок
- Вода - 3 L
- Сухий хлібний квас - 1 Ст. Ложка (або корочка житнього хліба)
Підготуйте інгредієнти.
Всипте банку об'ємом 3 літра сухого хлібний квас, цукор, натерту на крупній тертці буряк або нарізану невеликими шматочками.
Залийте кип'яченою водою кімнатної температури, залиште для бродіння. Приблизно через добу з'явиться невелика пінка. Але квас повністю буде готовий до вживання через 3-5 діб.
Готовий квас процідіть, при бажаної прохолоди. Upotreblyayte більш 1 склянці 3 рази в день за 30-40 хвилин до їжі. Окрім того, що квас має лікувальні властивості, це дуже смачний і корисний напій.