Буряк в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою мультиварки довгий процес варіння буряка стане більш легким і швидким. Та й смак буряка, звареної в мультиварці, мені подобається більше. Розповідаю, як приготувати буряк в мультиварці!
Опис приготування:
Коли вариш буряк на звичайній плиті, за нею постійно необхідний нагляд. Кипить або не кипить, готова чи ні. А запах, витає по кухні, не всім до вподоби. Простий рецепт варіння буряка в мультиварці значно полегшить і спростить цей процес. Отже, розповідаю, як приготувати буряк в мультиварці, для всіх володарів цього прекрасного приладу:
1. Добре моєму буряк і обрізаємо тонкі корінці і залишки гички.
2. У чашу мультиварки укладаємо буряк і заливаємо водою так, щоб вона покривала буряк приблизно на 1 см. Буряк можна варити цілком або розрізати на частини.
3. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим"Варка" приблизно на 1 час.
4. Після закінчення часу готування, дістаємо буряк і опускаємо в холодну воду - потім вона краще почистити.
Буряк готова! Тепер її можна використовувати за призначенням. Приємного!
- Буряк - 2 штуки (приблизно 400-500 грам)
1. Добре моєму буряк і обрізаємо тонкі корінці і залишки гички.
2. У чашу мультиварки укладаємо буряк і заливаємо водою так, щоб вона покривала буряк приблизно на 1 см. Буряк можна варити цілком або розрізати на частини.
3. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим"Варка" приблизно на 1 час.
4. Після закінчення часу готування, дістаємо буряк і опускаємо в холодну воду - потім вона краще почистити.
Буряк готова! Тепер її можна використовувати за призначенням. Приємного!