Рецепт Буряк, тушкована в сметані фото

Буряк, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Ділюся орігнальним, корисним, і при цьому вельми простим рецептом буряка, тушкованої в сметані. Виходить дуже цікаве доповнення до звичних гарнірів або повноцінний варіант дієтичного вечері!

Опис приготування:

Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати буряк, тушковану в сметані! Смачне і корисне гаряче блюдо виходить! Я його готую в якості легкої вечері для себе, а домочадцям подаю в охолодженому вигляді як салат: теж дуже смачно і оригінально виходить. Внесіть і ви щось новеньке в своє звичне меню, близькі оцінять!

  • Буряк - 300 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Спеції - 1 За смаком
буряк, тушкована в сметані - фото крок 1
1. Обсмажити на олії цибулю до золотистого кольору.
буряк, тушкована в сметані - фото крок 2
2. Додамо буряк, перемішаємо. Буряк з цибулею обсмажуємо приблизно 5-10 хвилин на невеликому вогні.
буряк, тушкована в сметані - фото крок 3
3. Заправимо сметаною, додамо спеції за смаком і на зовсім вже маленькому вогні будемо мучити 25-30 хвилин.
буряк, тушкована в сметані - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти