Буряк, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся орігнальним, корисним, і при цьому вельми простим рецептом буряка, тушкованої в сметані. Виходить дуже цікаве доповнення до звичних гарнірів або повноцінний варіант дієтичного вечері!
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати буряк, тушковану в сметані! Смачне і корисне гаряче блюдо виходить! Я його готую в якості легкої вечері для себе, а домочадцям подаю в охолодженому вигляді як салат: теж дуже смачно і оригінально виходить. Внесіть і ви щось новеньке в своє звичне меню, близькі оцінять!
- Буряк - 300 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Спеції - 1 За смаком
1. Обсмажити на олії цибулю до золотистого кольору.
2. Додамо буряк, перемішаємо. Буряк з цибулею обсмажуємо приблизно 5-10 хвилин на невеликому вогні.
3. Заправимо сметаною, додамо спеції за смаком і на зовсім вже маленькому вогні будемо мучити 25-30 хвилин.
4. Готово! Смачного!