Бургер зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть бургери як американці? тоді рецепт, як приготувати бургер зі свининою, спеціально для Вас. Споконвічно американська страва тепер доступно і вам, обов'язково спробуйте зробити самостійно.
Бутерброд, приготований за цим рецептом вийде нічим не гірше, ніж з фастфуду, а навіть краще, адже можна бути впевненими в свіжості продуктів на все 100%. В якості начинки, крім котлети, можна класти будь-які овочі, в тому числі і мариновані, завдяки чому це блюдо можна готувати незалежно від сезону.
А тим, хто не їсть м'ясо, можна порадити використовувати замість котлети шматок сиру Чеддер, обсмаженого в панірувальних сухарях.
- Свинина - 800 грам
- Цибулина - 3 штуки (маленькі)
- Цукор - За смаком
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Соус чилі - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Булочки для бургерів - 4 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Мед - За смаком
- Салатні листя - 8 штук
- Сіль - За смаком
1. Котлети будемо готувати з саморобного фаршу. Для цього свинину (без кістки) і одну цибулину перемелює через м'ясорубку. Додаємо за смаком сіль, цукор, перемішуємо.
2. На пергаменті формуємо котлети (так зручніше надавати їм форму), обсмажуємо їх на решітці або сковороді гриль. Регулюйте рівень підсмажування на свій розсуд. Одну цибулину чистимо й нарізаємо шматочками, запікаємо також на решітці або на сковороді гриль.
3. Булочки, для приготування бургерів розрізаємо на 2 частини і підсмажуємо їх. Моєму помідори, огірки і залишилася цибулину, нарізаємо їх на тонкі кільця. Для соусу змішуємо дрібно нарізану запечений цибулю, мідь, кетчуп, гірчицю і соус чилі.
4. Підсмажені булочки змащуємо вершковим маслом, укладаємо вимиті листя салату, помідор, огірок. Накладаємо соус, наверх покладемо свинячу котлету і кільця цибулі, накриваємо другою частиною булки. Злегка притисніть бургер. Можна скріпити його дерев'яною паличкою, проткнув наскрізь. Смачного!