Бургер з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Фаст-фуд дістався і до моєї кухні, так що з гордістю представляю вам рецепт приготування бургера з шинкою. Готувати його просто, а результат перевершить всі очікування. Дивимося рецепт.
Як приготувати бургер з шинкою? Дуже просто! Готуємо котлети і начинку. Підігріваємо і розрізаємо навпіл булочки. Між булочками поміщаємо всю начинку і все!
- Шинка - 500 грам
- Булочки для гамбургерів - 12 штук
- Сир чеддер - 12 скибочок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Огірки - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Хліб - 1 скибочку
- Вершки - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Листя салату - 6 штук
- Кетчуп - За смаком
- Майонез - За смаком
Хліб замочуємо вершками і розминаємо виделкою.
Цибуля, що червоний, що ріпчаста - нарізаємо.
В одну миску опускаємо розм'якшений хліб, фарш з шинки, цибуля ріпчаста, яйця, сіль і спеції. Все змішуємо. Ліпимо котлети .Варім їх на сковороді.
Далі готуємо іншу начинку. Нарізаємо червона цибуля, помідори кільцями, огірки кружечками і листя салату.
Булочки попередньо розігріваємо в духовці протягом 5 хвилин. Потім викладаємо між ними начинку в довільному порядку.