Рецепт Burekasy фото

Burekasy
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Роздільне харчування
На обід , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що таке Бурекас? Про, це відмінне блюдо: ситне і смачне, та ще й готується неймовірно швидко! Зараз я вам розповім, як приготувати Бурекас в домашніх умовах, а ви спробуйте!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати Бурекас в домашніх умовах. Смачне і в той же час легке в приготуванні блюдо, вам точно необхідно його спробувати! Воно може використовуватися і як не надто корисна, але дуже смачна альтернатива вечері, і як закуска на свято. Спробуйте, смачно!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Фарш баранячий - 400 грам
  • Курдючний жир - 50 грам (можна використовувати сало)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
Burekasy - фото крок 1
1. Розморозимо тісто з магазину (або приготуємо його самостійно.) Розкачати в тонкий пласт. Для начинки змішаємо фарш, подрібнений жир, цибуля і часник, а також спеції. Перемішаємо все рівномірно і розкладемо поверх тесту.
Burekasy - фото крок 2
2. Тепер звертаємо тісто в один тугий рулет, а його нарізаємо невеликими"пеньочками" . Пеньки викладаємо на деко і запікаємо приблизно 20-30 хвилин, поки не зарум'яняться.
Burekasy - фото крок 3
3. Готово! Смачного!

Схожі рецепти