Burekasy
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Що таке Бурекас? Про, це відмінне блюдо: ситне і смачне, та ще й готується неймовірно швидко! Зараз я вам розповім, як приготувати Бурекас в домашніх умовах, а ви спробуйте!
Опис приготування:
Розповім, як приготувати Бурекас в домашніх умовах. Смачне і в той же час легке в приготуванні блюдо, вам точно необхідно його спробувати! Воно може використовуватися і як не надто корисна, але дуже смачна альтернатива вечері, і як закуска на свято. Спробуйте, смачно!
- Тісто листкове - 500 грам
- Фарш баранячий - 400 грам
- Курдючний жир - 50 грам (можна використовувати сало)
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Розморозимо тісто з магазину (або приготуємо його самостійно.) Розкачати в тонкий пласт. Для начинки змішаємо фарш, подрібнений жир, цибуля і часник, а також спеції. Перемішаємо все рівномірно і розкладемо поверх тесту.
2. Тепер звертаємо тісто в один тугий рулет, а його нарізаємо невеликими"пеньочками" . Пеньки викладаємо на деко і запікаємо приблизно 20-30 хвилин, поки не зарум'яняться.
3. Готово! Смачного!