Булочки з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказала, що булочки повинні бути солодкими? У мене свій рецепт, як приготувати булочки з фаршем в духовці. Вони згодяться замість хліба до перших і других страв, а також - замість бутербродів.
Фарш підійде будь-який (курячий, яловичий або свинячий, а також їх суміш). Щоб він не був занадто сухим, готую його з додаванням червоного вина, до того ж, фарш набуває цікавий і пікантний присмак. Можна додати овочів (наприклад: цибулю і моркву, перець і томат), але в цей раз готую тільки з фаршу. Використовую готове листкове дріжджове тісто.
- Фарш свинячий - 300 грам
- Листкове дріжджове тісто - 0, 5 кілограма
- Сіль і спеції - За смаком
- Червоне вино - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком
1. Насамперед розігріваю сковороду з рослинним маслом і викладаю фарш, за смаком додаю сіль і спеції (базилік, орегано, суміш перців, приправа до м'яса), а також вливаю трохи червоного вина, обсмажую все до готовності.
2. Листкове тісто розкочують тонко, викладаю на нього приготований фарш.
3. Загортаю тісто рулетом, Защипуємо щільно краю.
4. Гострим ножем нарізаю рулет кільцями товщиною 1, 5-2 см.
5. Деко застеляють пергаментом і змащую олією, викладаю на нього булочки.
6. У миску натираю твердий сир, додаю яйце і майонез, перемішую і змащую отриманою сумішшю кожну булочку. Випікаю їх в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (15-20 хвилин).
7. Перекладаю булочки на тарілку, трохи остуджують їх, а затем подаю к столу.