Рецепт Булочки з фаршем в духовці фото

Булочки з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Булочки

Хто сказала, що булочки повинні бути солодкими? У мене свій рецепт, як приготувати булочки з фаршем в духовці. Вони згодяться замість хліба до перших і других страв, а також - замість бутербродів.

Фарш підійде будь-який (курячий, яловичий або свинячий, а також їх суміш). Щоб він не був занадто сухим, готую його з додаванням червоного вина, до того ж, фарш набуває цікавий і пікантний присмак. Можна додати овочів (наприклад: цибулю і моркву, перець і томат), але в цей раз готую тільки з фаршу. Використовую готове листкове дріжджове тісто.

  • Фарш свинячий - 300 грам
  • Листкове дріжджове тісто - 0, 5 кілограма
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Червоне вино - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Сир твердий - 50 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком
булочки з фаршем в духовці - фото крок 1
1. Насамперед розігріваю сковороду з рослинним маслом і викладаю фарш, за смаком додаю сіль і спеції (базилік, орегано, суміш перців, приправа до м'яса), а також вливаю трохи червоного вина, обсмажую все до готовності.
булочки з фаршем в духовці - фото крок 2
2. Листкове тісто розкочують тонко, викладаю на нього приготований фарш.
булочки з фаршем в духовці - фото крок 3
3. Загортаю тісто рулетом, Защипуємо щільно краю.
булочки з фаршем в духовці - фото крок 4
4. Гострим ножем нарізаю рулет кільцями товщиною 1, 5-2 см.
булочки з фаршем в духовці - фото крок 5
5. Деко застеляють пергаментом і змащую олією, викладаю на нього булочки.
булочки з фаршем в духовці - фото крок 6
6. У миску натираю твердий сир, додаю яйце і майонез, перемішую і змащую отриманою сумішшю кожну булочку. Випікаю їх в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (15-20 хвилин).
булочки з фаршем в духовці - фото крок 7
7. Перекладаю булочки на тарілку, трохи остуджують їх, а затем подаю к столу.

Схожі рецепти