Рецепт Булочки з фаршем фото

Булочки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Птах, Курка, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок
Випічка

Для шанувальників несолодкої домашньої випічки хочу запропонувати відмінну альтернативу ватрушкам - булочки з фаршем зі свинини або курки. Ситно, апетитно, нескладно і дуже смачно. Рекомендую на пробу!

Начинка в даному випадку буде з курячого філе з цибулею, але ви можете додати трохи моркви, томатної пасти для кольору. Ватрушки подаються до столу як гарячими, так і остиглими. Це відмінний перекус для дорослих і дітей.

  • Борошно - 605 грам
  • Вода - 320 мілілітрів
  • Дріжджі - 1.5 чайних ложки
  • Сіль - 1.5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(+ для смаження)
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Куряче філе - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Жовток - 1 штука
булочки з фаршем - фото крок 1
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти для тіста. Куряче філе пропустите через м'ясорубку або подрібніть в блендері.
булочки з фаршем - фото крок 2
2. Для приготування тіста з'єднайте воду, рослинна олія, сіль і цукор, борошно і дріжджі. Я роблю тісто в хлібопічці.
булочки з фаршем - фото крок 3
3. Поки замішується тісто, можна зайнятися начинкою. Подрібніть очищену цибулину.
булочки з фаршем - фото крок 4
4. І викладіть на сковороду з розігрітим маслом.
булочки з фаршем - фото крок 5
5. Коли цибуля обсмажиться, додайте фарш.
булочки з фаршем - фото крок 6
6. Обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, до готовності. Додати сіль, поперчіть, додайте улюблені спеції.
булочки з фаршем - фото крок 7
7. Готове тісто залиште в теплому місці на годинку, щоб воно підійшло.
булочки з фаршем - фото крок 8
8. Тісто розділіть на невеликі кульки.
булочки з фаршем - фото крок 9
9. У центрі зробіть поглиблення склянкою або будь-яким іншим підручним засобом.
булочки з фаршем - фото крок 10
10. Викладіть в поглиблення начинку.
булочки з фаршем - фото крок 11
11. Збийте трохи жовток.
булочки з фаршем - фото крок 12
12. Змастіть булочки жовтком і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
булочки з фаршем - фото крок 13
13. Запікайте близько півгодини до рум'яності.
булочки з фаршем - фото крок 14
14. Трохи остудіть і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти