Булочки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Для шанувальників несолодкої домашньої випічки хочу запропонувати відмінну альтернативу ватрушкам - булочки з фаршем зі свинини або курки. Ситно, апетитно, нескладно і дуже смачно. Рекомендую на пробу!
Начинка в даному випадку буде з курячого філе з цибулею, але ви можете додати трохи моркви, томатної пасти для кольору. Ватрушки подаються до столу як гарячими, так і остиглими. Це відмінний перекус для дорослих і дітей.
- Борошно - 605 грам
- Вода - 320 мілілітрів
- Дріжджі - 1.5 чайних ложки
- Сіль - 1.5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(+ для смаження)
- Цукор - 2 чайних ложки
- Цибулина - 1 штука
- Куряче філе - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Жовток - 1 штука
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти для тіста. Куряче філе пропустите через м'ясорубку або подрібніть в блендері.
2. Для приготування тіста з'єднайте воду, рослинна олія, сіль і цукор, борошно і дріжджі. Я роблю тісто в хлібопічці.
3. Поки замішується тісто, можна зайнятися начинкою. Подрібніть очищену цибулину.
4. І викладіть на сковороду з розігрітим маслом.
5. Коли цибуля обсмажиться, додайте фарш.
6. Обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, до готовності. Додати сіль, поперчіть, додайте улюблені спеції.
7. Готове тісто залиште в теплому місці на годинку, щоб воно підійшло.
8. Тісто розділіть на невеликі кульки.
9. У центрі зробіть поглиблення склянкою або будь-яким іншим підручним засобом.
10. Викладіть в поглиблення начинку.
11. Збийте трохи жовток.
12. Змастіть булочки жовтком і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
13. Запікайте близько півгодини до рум'яності.
14. Трохи остудіть і подавайте до столу. Смачного!