Рецепт Булочки з цибулею фото

Булочки з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Булочки

Хорошим варіантом ситного перекусу є булочки, тому в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати булочки з цибулею, ароматні і смачні. Їх також можна подавати до перших страв замість хліба.

Вам більше не доведеться купувати булочки в магазині, адже в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати булочки з цибулею будинку! Виходять вони дуже ніжні, повітряні, з приємним ароматом і текстурою. Раджу змастити готові булочки рослинним або оливковою олією, щоб вони не сохли. Також за бажанням ви можете посипати булочки кунжутом або кмином. Замість пресованих дріжджів можна взяти 4 чайні ложки сухих і розвести їх в теплій воді.

  • Тепла вода - 250 мілілітрів
  • Пресовані дріжджі - 20 грам
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 4 склянки
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
булочки з цибулею - фото крок 1
1. У теплій воді (приблизно 35 градусів) розведіть дріжджі з цукром і сіллю. Добре перемішайте, щоб всі інгредієнти розчинилися.
булочки з цибулею - фото крок 2
2. Додайте просіяне борошно і обсмажену на олії дрібно нарізану цибулину. Додайте рослинне масло і замісити м'яке тісто.
булочки з цибулею - фото крок 3
3. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі для того, щоб воно збільшилося в два рази. Злегка обомніте тісто і розріжте його на невеликі шматочки.
булочки з цибулею - фото крок 4
4. Сформуйте з кожного шматочка тіста кульку, це буде булочка. Форму змастіть вершковим маслом і викладіть в неї булочки на відстані один від одного. Форму з булочками накрийте рушником і залиште в теплі на 30-40 хвилин.
булочки з цибулею - фото крок 5
5. Випікайте булочки в розігрітій до 220 градусів духовці до золотистого кольору. Готові гарячі булочки змастіть оливковою олією і залиште в формі на 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти