Рецепт Булочки на дріжджах фото

Булочки на дріжджах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Дріжджове тісто, Дріжджі, Сухі дріжджі
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки

Ці дріжджові булочки виходять несолодкими, тому ви зможете знайти їм різне застосування. Їх можна використовувати в якості хліба, робити на їх основі бутерброди або канапе, бургери і багато іншого.

Якщо у вас є час і бажання, обов'язково приготуйте для своєї сім'ї дріжджові булочки. Особливо смачні вони, поки теплі. Подавайте їх з малому або джемом, а також в якості хліба до перших страв. Щоб дізнатися, як приготувати булочки на дріжджах, прочитайте цей рецепт.

  • Борошно пшеничне - 350 грам (вищого сорту )
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 15 грам
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
булочки на дріжджах - фото крок 1
Пшеничне борошно вищого сорту просійте в чисту і суху миску через сито кілька разів. Змішайте її з сіллю.
булочки на дріжджах - фото крок 2
Додайте до борошна з сіллю цукор і сухі дріжджі. Вони можуть бути як миттєвої дії, так і звичайні.
булочки на дріжджах - фото крок 3
Вершкове масло дістаньте з холодильника і дайте йому постояти при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. Потім додайте олію до сухих інгредієнтів в миску.
булочки на дріжджах - фото крок 4
За допомогою блендера перетворите все інгредієнти в однорідну дрібну крихту. Якщо блендера немає, то можна зробити це руками, хоч часу такий процес займе більше.
булочки на дріжджах - фото крок 5
Злегка підігрійте молоко і влийте його до решти інгредієнтів в мисці.
булочки на дріжджах - фото крок 6
Замісити м'яке і податливе тісто. Викладіть його в миску і накрийте харчовою плівкою. Залиште тісто в теплому місці підніматися на півтори години.
булочки на дріжджах - фото крок 7
Коли тісто підніметься, розділіть його на двадцять рівних частин, скачайте з них булочки і викладіть у форму для запікання. Розтопіть вершкове мало і змастіть їм булочки зверху. Запікайте їх в духовці при температурі двісті градусів п'ятнадцять хвилин.

Схожі рецепти