Булочки класичні
(покроковий рецепт з фото)
Любителі булочок частенько знаходяться в пошуку нового рецепта їх приготування. Я рекомендую спробувати мій варіант приготування цих булочок класичних.
Дивіться, як приготувати булочки класичні. Вони прекрасні своїм ароматом. Потрібно приготувати дріжджове тісто, на що знадобиться час. Все інше дуже просто. Пробуйте на здоров'я.
- Молоко - 300 мілілітрів
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 600 грам(500 гр для тесту і 100 гр для роботи з тестом.)
- Вершково масло - 200 грам(150 гр для тесту і 50 гр для змазування тіста перед посипанням цукром і корицею)
- Обкладинка - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки(2 для тіста і 1 для змащення булочок)
Для приготування булочок візьміть молоко. Підігрійте його до температури 40 градусів. В молоко додайте 3 ст. Ложки цукрового піску, 1 немає. Ложку солі, 1 ст. Ложку дріжджів. Розмішайте і дайте дріжджам почати діяти.
Просійте в миску або іншу ємність пшеничне борошно. У центрі борошняної гірки зробіть впадинку і влийте туди дріжджову суміш.
Vbeyte 2 яйця (яйця попередньо збийте виделкою) і замісіть однорідне тісто. В кінці вимішування введіть розтоплене вершкове масло.
Я замішувала тісто в тазу, але потім перейшла на припудрену борошном стільницю. Тісто стало щільним, пружним, однорідним і абсолютно не липнуче до рук.
Закрийте миску з тестом плівкою і дайте тісту піднятися.
Тісто у мене підходило близько 2 годин. Тепер його потрібно обминути і розділити на 3 частини.
Кожну частину тіста розкачати в пласт. Змастіть зверху пласт тесту розтопленим вершковим маслом. Посипте рясно цукром, корицею.
Поверніть тісто в рулет і наріжте на шматочки.
Викладіть нарізані шматочки тіста (зрізом вгору) на пергамент для випічки. Змастіть булочки збитим яйцем. Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте булочки в духовці близько 25 хвилин.