Брокколі, запечена з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам відмінний рецепт того, як приготувати брокколі, запечену з сиром. Це буде вдалою ідеєю для сніданку, так як готується страва швидко і просто.
Брокколі складається на 90% з води, багата білком, безліччю вітамінів і клітковиною. Такий продукт просто показано їсти з ранку, щоб набратися сил на весь день. Вам варто тільки один раз змусити ваших діточок спробувати ці овочі, і вже в наступний раз вони самі попросять їх приготувати. Давайте разом приступимо до рецептом!
- Брокколі - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Брокколі помийте і розберіть на суцвіття. У каструлі доведіть до кипіння воду і відваріть капусту протягом трьох хвилин.
Після варіння в сковороді на рослинній олії підсмажте овоч 5 хвилин, приправивши сіллю і перцем.
Поставте розігріватися духовку до 180 градусів. Тепер приготуйте заливку. Натріть сир. Змішайте його з молоком, яйцями, сіллю і перцем. Добре перемішайте.
Візьміть одну форму або кілька формочок для випічки. Змастіть їх маслом. На дно викладіть броколі, а зверху залийте сирною сумішшю до самого верху.
Випікайте 15 хвилин, а після приступайте до дегустації!