Рецепт Брокколі з сиром фото

Брокколі з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Корисна і смачна капуста брокколі з пікантним сиром - це чудовий союз смаків. Раджу спробувати. Я брокколі з сиром подаю як гарнір, однак можна подавати і як окреме легке блюдо.

Опис приготування:

Любителі брокколі по достоїнству оцінять цей досить простий рецепт брокколі з сиром. Ніжний пікантний смак брокколі, звареної в особливій бульйоні, в поєднанні з сиром і ароматним маслом відкриє вам новий смак цього корисного овоча. Приступаємо:

1. Брокколі очищаємо від листя і моєму. Зрізаємо суцвіття. На ніжках робимо невеликі надрізи.

2. У каструлі змішуємо воду і вино, додаємо дрібку солі і нагріваємо до кипіння.

3. Опускаємо в закипілий бульйон брокколі і варимо 10-12 хвилин під кришкою.

4. Поки вариться капуста, очищаємо часник і розтираємо з дрібкою солі.

5. Розтоплюємо вершкове масло і змішуємо з часником.

6. Натираємо сир ан тертці.

7. Дістаємо брокколі, викладаємо на тарілку. Перчимо і поливаємо часниковим маслом.

8. Зверху посипаємо сиром і подаємо на стіл.

При бажанні, можна поставити блюдо на кілька хвилин в мікрохвильовку. Сир розтане і у вас вийде чудове блюдо, яке вразить вас універсальністю - його можна подавати і як гарнір, і як окреме овочеве блюдо, і навіть як цілком оригінальну закуску. Хай щастить!

  • Брокколі - 1 кілограм
  • Вино біле - 100 грам
  • Вода - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
Любителі брокколі по достоїнству оцінять цей досить простий рецепт брокколі з сиром. Ніжний пікантний смак брокколі, звареної в особливій бульйоні, в поєднанні з сиром і ароматним маслом відкриє вам новий смак цього корисного овоча. Приступаємо:

1. Брокколі очищаємо від листя і моєму. Зрізаємо суцвіття. На ніжках робимо невеликі надрізи.

2. У каструлі змішуємо воду і вино, додаємо дрібку солі і нагріваємо до кипіння.

3. Опускаємо в закипілий бульйон брокколі і варимо 10-12 хвилин під кришкою.

4. Поки вариться капуста, очищаємо часник і розтираємо з дрібкою солі.

5. Розтоплюємо вершкове масло і змішуємо з часником.

6. Натираємо сир ан тертці.

7. Дістаємо брокколі, викладаємо на тарілку. Перчимо і поливаємо часниковим маслом.

8. Зверху посипаємо сиром і подаємо на стіл.

При бажанні, можна поставити блюдо на кілька хвилин в мікрохвильовку. Сир розтане і у вас вийде чудове блюдо, яке вразить вас універсальністю - його можна подавати і як гарнір, і як окреме овочеве блюдо, і навіть як цілком оригінальну закуску. Хай щастить!

Схожі рецепти