Брехуха з копченою сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, ніж побалувати себе на сніданок? відмінну ідею, як приготувати базіку з копченою сьомгою, хочу вам показати. Швидко, ситно, просто і дивно смачно. Рекомендую на пробу обов'язково.
Подібне блюдо нерідко можна зустріти в ірландської та шотландської кухнях. Подавати таку яєчню можна просто на тарілці або ж використовувати ще злегка підсушений тост, наприклад. Я впевнена, що від такого смачного сніданку не відмовляться ні дорослі, ні діти:)
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Копчена сьомга - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
1. У глибоку миску вбийте яйця. Додайте молоко, сіль і перець за смаком.
2. Збийте виделкою або вінчиком.
3. На сковороді розігрійте вершкове масло.
4. І влийте яйця.
5. Тонкими скибочками наріжте рибку.
6. Трохи підсмажені яйця перемішайте лопаткою, додавши на сковороду рибу.
7. Через пару хвилин брехуха з копченою сьомгою готова. Смачного!