Рецепт «борделез» соус фото

«борделез» соус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Східна кухня
Борошно , Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

Щоб надати навіть найпростішим страв пікантності і особливу родзинку, пропоную вам звернути увагу на цей вельми простий варіант, як приготувати"борделез" , соус для м'яса.

Опис приготування:

Цей простий рецепт"борделез" , соусу пікантного і ароматного, прекрасно підійде для стейків. Якщо у вас під рукою виявиться свіжий чебрець, використовуйте його, але в даному випадку у мене виявився тільки сушений. В якості основи підійде не тільки яловичий, але і курячий бульйон, наприклад. Не пошкодуйте часу, приготуйте цей соус будинку, і ви точно не пошкодуєте!

  • М'ясний бульйон - 1 Склянка
  • Червоне вино - 1 Склянка
  • Шалот - 2 штуки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
& Quot; борделез
1. Очистіть і наріжте невеликими кубиками шалот, викладіть його в сотейник або каструлю. Додайте лавровий лист, чебрець, перець.
& Quot; борделез
2. Влийте бульйон і червоне вино (використовуйте в рецепті приготування"борделез" соусу сухе або напівсухе), поставте на вогонь.
& Quot; борделез
3. Доведіть до кипіння, а потім зменшіть вогонь до мінімуму і залиште нудитися. Соус повинен увариться приблизно в половину.
& Quot; борделез
4. Після акуратно процідіть його через сито, щоб видалити цибулю і лавровий лист.
& Quot; борделез
5. Соус перелийте в чистий сотейник і знову відправте на вогонь. Додайте щіпку солі і винний оцет. Вершкове масло наріжте невеликими кубиками і викладіть в соус, постійно помішуючи.
& Quot; борделез
6. Протушкувати ще пару хвилин, помішуючи. Ось і весь секрет, як приготувати"борделез" соус. Дуже апетитний, він обов'язково буде вам до смаку.

Схожі рецепти