Білковий салат
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вашому раціоні не вистачає білка, то пропоную подивитися, як приготувати білковий салат з курячої грудки і консервованої квасолі. Він також буде корисний спортсменам для побудови м'язів.
Квасоля і куряча грудка - це білок практично в чистому вигляді. Крім того, білки є і в сирі, і в грецькому йогурті. Так що, вживши цей простий і смачний салатик, ви отримаєте ударну дозу білка.
Пробуйте і насолоджуйтеся!
- Куряча грудка - 300 грам
- Квасоля консервована - 200 грам
- Кукурудза консервована - 300 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Мариновані огірки - 1 штука
- Грецький йогурт - 200 грам
- Сухарики - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - За смаком
1
Поставте курку відварюватися до готовності в підсоленій воді (хвилин 30). Потім остудіть її і наріжте невеликими шматочками.
2
З квасолі і кукурудзи злийте воду, помістіть їх в салатник.
3
Огірок поріжте кубиками, промийте і подрібніть петрушку.
4
Всі інгредієнти з'єднайте, продавите часник через прес, додайте грецький йогурт в якості заправки і перемішайте. Сухарики додавайте безпосередньо перед подачею на стіл.