Рецепт Бельгійська вафля фото

Бельгійська вафля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Молоко , Бекон
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень
Випічка , Вафлі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Нещодавно я дізналася, як приготувати бельгійські вафлі з беконом. Тепер частенько роблю їх на сніданок для сім'ї. Випікаю я їх в електровафельніцу, а тісто готую на основі дріжджів.

Опис приготування:

На цей раз я додала сюди подрібнений бекон. Також підійде шинка. А ще відмінним доповненням тут може стати шоколадна крихта. Це варіант для ласунів.

Вафлі готуються хвилин 20, так що це відмінна ідея для швидкого сніданку або полуденного перекусу.

  • Молоко - 360 мілілітрів
  • Активні сухі дріжджі - 7 грам
  • Борошно пшеничне - 280 грам
  • Манька - 90 грам
  • Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Бекон - 100 грам
бельгійська вафля - фото крок 1
Молоко поставте на вогонь і зробіть його суть теплим.
бельгійська вафля - фото крок 2
Влийте молоко в миску і Відведіть туди дріжджі. Залиште на 5 хвилин. Потім додайте борошно, манку, цукор, сіль, соду, розтоплене масло і злегка збиті яйця. Все перемішайте.
бельгійська вафля - фото крок 3
Розігрійте вафельницу і гарненько змастіть маслом.
бельгійська вафля - фото крок 4
Заповніть вафельницу тестом і насипте подрібненого бекону. Запікайте вафлі до золотистого.

Схожі рецепти