Рецепт Байти фото

Байти
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Байтси - це соковиті шматочки з м'яса курки, обвалені і обсмажені в борошняному клярі. Таке блюдо користується популярністю в торговій мережі швидкого харчування KFC. Ароматная курочка, тане в роті!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати байтси будинку, не обов'язково йти в KFC. Буде не гірше і в рази дешевше! Нам знадобиться куряче філе, яйце, молоко, мука, олія, сіль і спеції. Якщо все зробити правильно і не пересмажити курку, то вийде дуже смачна об'ємна скоринка з пластівцями, майже як у популярній мережі швидкого харчування. Блюдо звичайно не на кожен день, але якщо є час і ви хочете порадувати близьких смачною закускою, то сміливо йдіть в кухню! Це дуже смачно, я думаю варто того, щоб спробувати!

  • Куряче філе - 900 грам (грудка)
  • Борошно - 2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 0, 5 L
  • Спеції - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
  • Перець червоний мелений - 1 Чайна ложка (за смаком)
байти - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
байти - фото крок 2
Куряче філе розморозити і наріжте невеликими шматочками (на один укус).
байти - фото крок 3
Зробіть соус: розбийте яйце, влийте молоко і додайте півсклянки борошна. Збивайте до стану рідкої сметани. Додайте сюди ж столову ложку солі, столову ложку паприки і столову ложку спецій. У мене спеції для курки, ви можете додати будь-які інші на свій смак.
байти - фото крок 4
Покладіть нарізані шматочки курки в цей соус і залиште просочуватися.
байти - фото крок 5
Візьміть звичайний целофановий пакетик, насипте в нього 1, 5 склянки борошна, паприка, гострий перець і спеції за смаком. Покладіть туди шматочки курки, яка в соусі, затисніть пакет рукою і добре потрясіть.
байти - фото крок 6
Поставте на плиту глибоку сковороду або сотейник, налийте велика кількість масла і, коли воно розігріється, опустіть в нього обвалені шматочки курки. Масло має повністю покривати курку. Смажте приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Обсмажені шматочки викладайте на серветку, щоб прибрати надлишки жиру. Поки смажиться одна порція, трясемо в пакеті паралельно іншу.
байти - фото крок 7
Байтси готові. Подаємо звичайно з соусом - без нього нікуди! Смачного!

Схожі рецепти