Баурсаки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Вам буде потрібно мінімум інгредієнтів, для того щоб приготувати такі чудові повітряні пончики, але разом з ними звичайний сніданок або вечерю стане справжнім святом!
Взагалі це блюдо є національним в Казахстані, хоча готують його в багатьох країнах, тому існує багато варіантів його виконання. Я хочу розповісти вам, як зробити баурсаки на кефірі, так як, на мій погляд, цей рецепт найвдаліший, адже з ним баурсаки виходять особливо повітряними і ніжними. Завдяки своїм складом і дуже приємного смаку ці чудові пончики сподобаються абсолютно всім, а якщо посипати їх цукровою пудрою, то навіть діти будуть їх їсти з превеликим задоволенням. Загалом, свято для всієї родини! Тому обов'язково скористайтеся цим простим рецептом Баурсак на кефірі і приготуйте смачне ласощі для своїх рідних і близьких.
- Кефір - 500 мілілітрів (теплий )
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Борошно - 3-4 склянок (скільки візьме тісто)