Рецепт Бастурма з курки в духовці фото

Бастурма з курки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет

Простий рецепт відмінною закуски на всі випадки життя - пикантная пряная курочка! Дивимося і записуємо рецепт приготування бастурми з курки в духовці.

Для приготування бастурми з курки в духовці нам знадобляться курячі грудки, рідкий мед, спеції і соєвої соус. Чим довше м'ясо пробуде в маринаді (в холодильнику), тим смачніше воно вийде. Дивимося далі рецепт.

  • Куряча грудка - 800 грам
  • Вода - 3 склянки
  • Перець горошком - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
бастурма з курки в духовці - фото крок 1
Курячі грудки потрібно помити і розділити на полугрудкі.
бастурма з курки в духовці - фото крок 2
У ємність налийте воду, додайте сіль, цукор, перець і лавровий лист.
Курячі грудки покладіть в маринад, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 24 годину.
бастурма з курки в духовці - фото крок 3
На наступний день м'ясо потрібно витягнути з маринаду, промити гарненько під проточною водою і обсушити серветкою.
Приготувати глазур з меду, оливкового масла, соєвого соусу, перець, перцю і часнику.
бастурма з курки в духовці - фото крок 4
Грудки добре змастіть глазур'ю і залиште маринуватися на 2-3 годину.
бастурма з курки в духовці - фото крок 5
Поверніть грудки в рулети, щільно обв'яжіть ниткою і приберіть в холодильник на ніч. Духовку нагрейте до 160 градусів.
Запікати можна в формі або на деку, застеленому фольгою.
Поставте м'ясо в духовку на 1 час.
Через 40 хвилин від початку запікання збільшіть температуру до 180 градусів, вийміть м'ясо з духовки і змастіть його нагромадженням соком. Потім готове м'ясо вийміть з духовки, дайте йому охолонути.
бастурма з курки в духовці - фото крок 6
Готову бастурму з курки в духовці перед подачею тонко нарізаємо і охолоджуємо. Смачного!

Схожі рецепти