Бастурма з курки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт відмінною закуски на всі випадки життя - пикантная пряная курочка! Дивимося і записуємо рецепт приготування бастурми з курки в духовці.
Для приготування бастурми з курки в духовці нам знадобляться курячі грудки, рідкий мед, спеції і соєвої соус. Чим довше м'ясо пробуде в маринаді (в холодильнику), тим смачніше воно вийде. Дивимося далі рецепт.
- Куряча грудка - 800 грам
- Вода - 3 склянки
- Перець горошком - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
Курячі грудки потрібно помити і розділити на полугрудкі.
У ємність налийте воду, додайте сіль, цукор, перець і лавровий лист.
Курячі грудки покладіть в маринад, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 24 годину.
Курячі грудки покладіть в маринад, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 24 годину.
На наступний день м'ясо потрібно витягнути з маринаду, промити гарненько під проточною водою і обсушити серветкою.
Приготувати глазур з меду, оливкового масла, соєвого соусу, перець, перцю і часнику.
Приготувати глазур з меду, оливкового масла, соєвого соусу, перець, перцю і часнику.
Грудки добре змастіть глазур'ю і залиште маринуватися на 2-3 годину.
Поверніть грудки в рулети, щільно обв'яжіть ниткою і приберіть в холодильник на ніч. Духовку нагрейте до 160 градусів.
Запікати можна в формі або на деку, застеленому фольгою.
Поставте м'ясо в духовку на 1 час.
Через 40 хвилин від початку запікання збільшіть температуру до 180 градусів, вийміть м'ясо з духовки і змастіть його нагромадженням соком. Потім готове м'ясо вийміть з духовки, дайте йому охолонути.
Запікати можна в формі або на деку, застеленому фольгою.
Поставте м'ясо в духовку на 1 час.
Через 40 хвилин від початку запікання збільшіть температуру до 180 градусів, вийміть м'ясо з духовки і змастіть його нагромадженням соком. Потім готове м'ясо вийміть з духовки, дайте йому охолонути.
Готову бастурму з курки в духовці перед подачею тонко нарізаємо і охолоджуємо. Смачного!