Баранина в духовці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити баранину в духовці з картоплею. Насправді, все дуже просто, але ж немає краще класичного поєднання картоплі з м'ясом, хіба ні? Ось і це блюдо вам явно сподобається!
Як не крути, а картоплю з м'ясом у нас поважають і люблять навіть ті, хто намагається поменше є калорійного і жирного. Але ж всі ми заслуговуємо іноді дрібних радостей, правда? Так що розповім, як приготувати баранину в духовці з картоплею, сподіваюся, ви влаштуєте собі свято живота якомога швидше! Ось і сам рецепт приготування баранини в духовці з картоплею:
- Баранина - 1.5 кілограма
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 500 грам
- Часник - 50 грам(1 головка)
- Масло оливкове - 50 грам
- Спеції - За смаком
1. Отже, баранину розморожуємо і обрізаємо жирок. Це саме сало викладаємо на деко, встелений пекарської папером. Сюди ж - цибуля півкільцями.
2. Часник я просто очистила, поділила на дольки і виклала на деко. М'ясо викладаємо зверху в один шар. Солимо і перчимо.
3. Тепер картоплю нарізаємо брусочками і викладаємо до м'яса. Посипаємо спеціями і приправами. Відправляємо в розпечену до 200 градусів духовку на 40-50 хвилин.
4. Ось така смакота вийде! Смачного!