Банановий сироп
(покроковий рецепт з фото)
Банановий сироп дуже легко приготувати в домашніх умовах. На основі такого сиропу виходять чудовий коктейлі, фруктові напої і навіть десерти. Також їм можна заправляти морозиво.
Це дуже простий рецепт приготування бананового сиропу. Приготований сироп може зберігатися в холодильнику приблизно 1-2 місяці. Тримати його найкраще в закупорених банках або в скляних пляшках. Додавайте сироп в напої, коктейлі, морозиво або десерти. Хай щастить!
- Банан - 500 грам
- Цукор - 2 склянки
- Вода - 2 склянки
Банани промиваємо і очищаємо. Розламуємо навпіл і кладемо в чашу блендера.
Подрібнюємо фрукти до однорідного пюре.
Засипаємо цукор.
Ретельно все перемішуємо. Nalivaem 2 склянки теплої кип'яченої води.
Ставимо готовий сироп в холодильник на 4 годину. Потім його можна зберігати в стерилізованих банках або пляшках. Смачного!