Рецепт Бабушкін торт фото

Бабушкін торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Какао , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Напевно, ви мене зрозумієте, коли я скажу, що краще торта, ніж той, що робила моя бабуся, я не пробувала. Це ж смак дитинства! З вами рецептом приготування бабусиної торта теж поділюся! смачно!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт, який підкаже, як приготувати бабусин торт. Я впевнена, ви теж будете в захваті від такої страви! Це класичний рецепт моєї бабусі, але я його часто доповнюю за своїм настроєм і смаку. Наприклад, в тісто додаю родзинки, а зверху крім горіхів ще й інжир, адже це дуже смачно!

  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 0.5 склянки
  • Какао - 0.5 склянки (половину в тісто, половину в крем)
  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 2 склянки
  • Крем - 0.5 склянки
  • Вершкове масло - 250 грам(50 грам - в вершках, інше - в тісто)
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 6 Ст. Ложок
  • Цукрова пудра - 400 грам
  • Горіхи волоські - 200 грам (смажені)
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
бабушкін торт - фото крок 1
1. Для тесту змішаємо спочатку сухі компоненти: какао, борошно, цукор, розпушувач, трохи ванілі. Потім додамо воду, рослинна олія, збиті яйця і сметану. Перемішаємо, основу торта випікаємо при 200 градусах 15-20 хвилин, щоб центр залишився вологим. Остудити.
бабушкін торт - фото крок 2
2. Для крему розтопити вершкове масло на маленькому вогні, поставка какао, молоко, цукрову пудру і трошки ванілі. Перемішаємо. Як тільки крем почне булькати, додамо горіхи і знімемо з вогню. Тепер основу повапниш з усіх боків кремом. Якщо вологого кремового центру у основи не вийшло, тоді розріжте корж навпіл і змастіть кремом.
бабушкін торт - фото крок 3
3. Ось такий виходить торт! Остудіть його перед подачею хоча б три години в холодильнику - і ласкаво прошу на дегустацію!

Схожі рецепти