Азу в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо азу в мультиварці - традиційне татарське блюдо. Мультиварка відмінно підходить для приготування азу - спробуйте, простота приготування і відмінний результат не залишать вас байдужими.
Фанг - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Раніше ми його готували час від часу, але тепер готуємо чи не щотижня. Причина тому - мультиварка. Цей диво-агрегат настільки спрощує процес приготування азу, що готувати цю страву - одне задоволення. А за смаком, на мій погляд, виходить навіть краще, ніж якщо готувати звичайним способом. Отже, рецепт азу в мультиварці - до вашої уваги!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Солоний огірок - 4 штуки
- Рослинна олія - 50 грам
- Томатна паста - 20 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Отже, якщо ви хочете навчитися готувати азу, то скористайтеся цим простим рецептом:
1. Цибуля чистий, моєму, нарізаємо півкільцями.
1. Цибуля чистий, моєму, нарізаємо півкільцями.
2. Морква чистим, моєму, нарізаємо тонкою соломкою. Включаємо мультиварку, режим "випічка", час 30 хвилин. Прогріваємо масло. Викладаємо туди цибулю і моркву, добре обсмажуємо.
3. М'ясо нарізаємо невеликими порційними шматками, викладаємо до цибулі і моркви, все обсмажуємо.
4. Огірки нарізаємо півкільцями або соломкою, залежить від того, як вам більше подобається. Викладаємо їх до м'яса.
5. М'ясо та овочі обсмажуємо, періодично все помішуючи. Поки м'ясо готується - чистимо картопля, моєму його і нарізаємо кубиками. Після чого додаємо його до м'яса.
6. Після того, як картопля обсмажився, nalivaem 1 склянка води, додаємо томатну пасту, сіль, перець, спеції. Після чого перемикаємо режим на мультиварці "суп", час 50 хвилин. Закриваємо кришкою. Після сигналу залишаємо блюдо потомитися ще 10-15 хвилин.