Рецепт Şarʙin фото

Şarʙin
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо
На полуденок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Родзинкою бурятської кухні можна по праву вважати це блюдо. Якщо ви любите подорожувати, не виходячи з будинку, тоді ось вам відмінний варіант, як зробити Шарбіні - смажене тісто з м'ясною начинкою.

Опис приготування:

Перед вами покрокові рекомендації, як приготувати Шарбіні.

1. Для початку зробіть тісто. Для цього з'єднаєте яйця, щіпку солі, вода і мука. Замісити тісто щільне, скачайте його ковбаскою. Поки відставте його в сторону, займіться начинкою.

2. Ідеальний варіант - дрібно порубати баранину ножем. Однак також можна скористатися м'ясорубкою. Подрібніть м'ясо, додайте жирну свинину або просто жир.

3. Очищену цибулину наріжте дрібними кубиками. Додайте у фарш.

4. Залишилося тільки посолити, поперчити за смаком, насипати трохи борошна (для скріплення) і влити воду. Ретельно перемішайте.

5. Від тесту відрізати невеликі шматочки, розгортайте їх кружечками.

6. У центр викладіть досить багато начинки.

7. Щільно защипите краю. От і все, залишиться тільки посмажити Шарбіні в домашніх умовах.

Для цього використовуйте сковороду з невеликою кількістю жиру або масла. Коли з двох сторін утворюється рум'яна кірочка, блюдо можна знімати з вогню і пробувати, що вийшло.

Виходить дуже ситно і смачно.

  • Баранина - 800 грам
  • Жирна свинина - 200 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Борошно - 2 склянки(+ 1 столова ложка в начинку)
  • Вода - 0.5 склянки(+ 60 мілілітрів в тісто)
  • Яйце - 2 штуки
Перед вами покрокові рекомендації, як приготувати Шарбіні.

1. Для початку зробіть тісто. Для цього з'єднаєте яйця, щіпку солі, вода і мука. Замісити тісто щільне, скачайте його ковбаскою. Поки відставте його в сторону, займіться начинкою.

2. Ідеальний варіант - дрібно порубати баранину ножем. Однак також можна скористатися м'ясорубкою. Подрібніть м'ясо, додайте жирну свинину або просто жир.

3. Очищену цибулину наріжте дрібними кубиками. Додайте у фарш.

4. Залишилося тільки посолити, поперчити за смаком, насипати трохи борошна (для скріплення) і влити воду. Ретельно перемішайте.

5. Від тесту відрізати невеликі шматочки, розгортайте їх кружечками.

6. У центр викладіть досить багато начинки.

7. Щільно защипите краю. От і все, залишиться тільки посмажити Шарбіні в домашніх умовах.

Для цього використовуйте сковороду з невеликою кількістю жиру або масла. Коли з двох сторін утворюється рум'яна кірочка, блюдо можна знімати з вогню і пробувати, що вийшло.

Виходить дуже ситно і смачно.

Схожі рецепти