Рецепт Аджика в мультиварці фото

Аджика в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Аджика
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Нещодавно дізнався, що мою улюблену аджику можна приготувати в мультиварці. Вирішив спробувати: результат порадував. Зручно, швидко і без зайвих зусиль.

Опис приготування:

Приготування аджики в мультиварці не містить в собі якихось особливих секретів. Хоти загострюється? Просто додайте більше стручкового перцю, не очищаючи його від насіння. Любіть м'яку і солодку аджику? Додайте яблука або моркву. У будь-якому випадку класичний рецепт приготування аджики в мультиварці покликаний полегшити вам життя!

  • Перець болгарський - 2-3 кілограм
  • Перець пекучий стручковий - 4 штуки
  • Помідори - 2 кілограма
  • Часник - 1 штука
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Олія соняшникова - 100 мілілітрів
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
аджика в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте овочі. Ретельно все промийте, очистіть від шкірки і насіння.
аджика в мультиварці - фото крок 2
Дрібно нарізаємо томати і солодкий перець. Подрібнюємо їх в м'ясорубці або в блендері, потім перекладаємо в чашу мультиварки. Готуємо в режимі"Гасіння" 2 годину. Для 25 хвилин до закінчення програми додаємо часник і гострий перець (також пропущені через м'ясорубку), цукор, оцет, сіль і масло. Все перемішуємо.
аджика в мультиварці - фото крок 3
Готову аджику розкладаємо по стерилізованим банкам і закриваємо кришками. Банки перевертаємо до повного охолодження, потім зберігаємо в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти