Зрази з омлетом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще ніколи не пробували це приголомшливе блюдо, то я із задоволенням поділюся з вами своїм рецептом зраз з омлетом - вони, безсумнівно, варті вашої уваги.
А ось і мій найулюбленіший варіант приготування зраз, з цим рецептом вони виходять особливо смачними, соковитими і ароматними. Можливо, приготування цієї страви забере у вас трохи більше часу, але, повірте мені, результат вас вразить. З цим рецептом приготування зраз з омлетом, ви зможете зробити повноцінний вечерю чи обід для всієї вашої сім'ї, та й гостям подати це чудове блюдо буде не соромно. Так що розігріваємо духовку і готуємо необхідні продукти, а я розповім вам, як зробити зрази з омлетом.
- Фарш свинячий - 500 грам
- Картопля - 1 штука
- Яйце - 4 штуки(1 - в фарш, 3 - в омлеті)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 4 Ст. Ложки (для обваливания зраз)
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку очищаємо картоплю і трьом його на крупній тертці.
Перекладаємо терту картоплю в миску з фаршем, додаємо одне яйце, сіль і мелений перець.
Тепер гарненько вимішуємо фарш.
Решта яйця розбиваємо в окрему миску, додаємо молоко, сіль і перець і збиваємо.
Омлет обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії.
З фаршу робимо невелику коржик і в середину кладемо приготований омлет (приблизно 1 чайну ложку), з'єднуємо краю і робимо котлетку.
Кожну зразу обвалюють в борошні з усіх боків.
У сковороді розігріваємо рослинне і обсмажуємо на ньому зрази з обох сторін до золотистої скоринки.
Тепер ми приготуємо соус: трьом сир на крупній тертці, додаємо до нього подрібнений часник.
Потім додаємо сметану і гарненько перемішуємо.
Викладаємо зрази в форму для запікання, на кожну зразу кладемо приготований соус. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо зрази протягом 25 хвилин.