Зрази картопляні з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Зрази - це такі пиріжки з начинкою. Сьогодні я покажу, як приготувати картопляні зрази з грибною начинкою. Найпростіший і швидкий варіант грибів - печериці. Приступимо!
Картопляні зрази з грибами можна подати зі сметаною, томатним або часниковим соусом. Ця страва подається гарячим, хоча дуже смачно воно і в холодному вигляді як перекус на природі або роботі. Хай щастить!
- Картопля - 800 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 0.5 склянки
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Масло rafinirovannoe - 30 мілілітрів
Приготуйте продукти згідно зі списком інгредієнтів. Печериці можна замінити на гливу, вона теж швидко готується, але сам гриб трохи грубіший. Картопля ретельно вимийте і відваріть в шкірці до готовності, остудіть, щоб можна було взяти його в руки, і зніміть шкірку. Почистіть гриби і цибулю.
Печериці порізати кубиками або тонкими пластинками, цибулю порізати кубиками.
З 1-2 столових ложках рафінованої олії посмажте гриби з цибулею до готовності. В процесі посоліть і поперчіть за смаком.
Теплий картоплю натріть на тертці. Не має значення, велика або дрібна у вас терка. Додайте пару пучок солі і перцю меленого.
Введіть сире яйце, борошно. Перемішайте.
Замісити некруте картопляне тісто.
Вологими руками відривайте тісто, скативаайте його в кульки. Кожен потрібно приплюснути, в центр викладайте по столовій ложці начинки.
Кінець палиці, щоб вийшов пиріжок. Також вступите і з іншими зразами.
На сковороді розігрійте олію, обсмажте в ньому зрази до красивої золотистої скоринки.
Готові зрази зніміть з вогню і подайте гарячими зі сметаною або томатним соусом. Смачного!