Рецепт Желе з ягодами фото

Желе з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Смородина, Желатин
Дієтичне харчування
Для дітей, Десерт
Десерти, Желе

Деякі фахівці зі здорового харчування вважають, що желе і мармелад надзвичайно корисні для нашого організму, так як желатин рятує від артритів і інших захворювань суглобів. Він сприяє відновленню хрящової тканини. Крім того, желатин корисний для кісток, нігтів і волосся. Пектин - ще один продукт, за допомогою якого можна приготувати желе - здатний виводити з організму солі важких металів.

Кількість порцій: 6
  • Желатин - 1 грам(15 грам)
  • Вода - 1 мілілітр(400 мл)
  • Цукор тропічний нерафінований коричневий "містраль" - 1 грам(100 грам)
  • Ягоди - Червона смородина - 1 грам(100 грам)
желе з ягодами - фото крок 1
Складові:
желе з ягодами - фото крок 2
В 50 мл води замочуємо 15 грам желатину, залишаємо до набрякання на 30 хвилин
желе з ягодами - фото крок 3
В 350 мл води розчиняємо 100 грам цукру "містраль" тропічного нерафінованої коричневого
желе з ягодами - фото крок 4
Починаємо приготування желе. Ставимо на вогонь і уварюємо цукровий сироп. Потім в цукровий сироп вводимо набряклий желатин.
желе з ягодами - фото крок 5
Оформляємо креманки ягодами - червоної смородини.
желе з ягодами - фото крок 6
Знімаємо каструлю з вогню, і розливаємо вміст по креманкам. Ostuzhaem з 1, 5 години до схоплювання желе.
желе з ягодами - фото крок 7
Смачного! !!

Схожі рецепти