Желе з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Деякі фахівці зі здорового харчування вважають, що желе і мармелад надзвичайно корисні для нашого організму, так як желатин рятує від артритів і інших захворювань суглобів. Він сприяє відновленню хрящової тканини. Крім того, желатин корисний для кісток, нігтів і волосся. Пектин - ще один продукт, за допомогою якого можна приготувати желе - здатний виводити з організму солі важких металів.
Кількість порцій: 6
- Желатин - 1 грам(15 грам)
- Вода - 1 мілілітр(400 мл)
- Цукор тропічний нерафінований коричневий "містраль" - 1 грам(100 грам)
- Ягоди - Червона смородина - 1 грам(100 грам)
Складові:
В 50 мл води замочуємо 15 грам желатину, залишаємо до набрякання на 30 хвилин
В 350 мл води розчиняємо 100 грам цукру "містраль" тропічного нерафінованої коричневого
Починаємо приготування желе. Ставимо на вогонь і уварюємо цукровий сироп. Потім в цукровий сироп вводимо набряклий желатин.
Оформляємо креманки ягодами - червоної смородини.
Знімаємо каструлю з вогню, і розливаємо вміст по креманкам. Ostuzhaem з 1, 5 години до схоплювання желе.
Смачного! !!