Рецепт Зерно зернових в Кодзі фото

Зерно зернових в Кодзі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Рецепти для схуднення
На святковий стіл, Фуршет
Напої

Бувалі самогонники знають таку суміш, як кодзі. Це така японська і китайська цвіль, яку використовують при ферментації. Вона спрощує процес створення алкогольних напоїв на зернових культурах.

Якщо ви хочете спробувати зробити щось на зразок бурбона або самогону, але боїтеся, що це складно, то вибирайте цю чудо-суміш. Але для початку раджу вам прочитати про те, як приготувати кукурудзяну крупу на кодзі. Уважно робіть все кроки, щоб вийшов смачний і ароматний напій.

  • Заголовок для палітурки - 5 кілограм (дроблена)
  • Вода тепла - 20 літрів
  • Кодзі - 45 грам
  • Кленовий сироп - 3 чайних ложки
  • Тріска дубова - 2 чайних ложки
зерно зернових в Кодзі - фото крок 1
У 30-ти літрову тару залийте воду. Додайте крупу і Кодзі.
зерно зернових в Кодзі - фото крок 2
Все перемішайте. Закрийте тару кришкою. Приберіть в тепле місце.
зерно зернових в Кодзі - фото крок 3
Перемішуйте брагу з ранку і ввечері протягом 7-10 днів, не забуваючи закривати кришкою.
зерно зернових в Кодзі - фото крок 4
Після цього зробіть подвійну перегонку.
зерно зернових в Кодзі - фото крок 5
Після додайте тріски і сиропу. Добре перемішайте. Має вийти 3 л Bourbon.
зерно зернових в Кодзі - фото крок 6
Наполягайте напій 6 місяців або довше. Приємною дегустації!

Схожі рецепти