Зерно зернових в Кодзі
(покроковий рецепт з фото)
Бувалі самогонники знають таку суміш, як кодзі. Це така японська і китайська цвіль, яку використовують при ферментації. Вона спрощує процес створення алкогольних напоїв на зернових культурах.
Якщо ви хочете спробувати зробити щось на зразок бурбона або самогону, але боїтеся, що це складно, то вибирайте цю чудо-суміш. Але для початку раджу вам прочитати про те, як приготувати кукурудзяну крупу на кодзі. Уважно робіть все кроки, щоб вийшов смачний і ароматний напій.
- Заголовок для палітурки - 5 кілограм (дроблена)
- Вода тепла - 20 літрів
- Кодзі - 45 грам
- Кленовий сироп - 3 чайних ложки
- Тріска дубова - 2 чайних ложки

У 30-ти літрову тару залийте воду. Додайте крупу і Кодзі.

Все перемішайте. Закрийте тару кришкою. Приберіть в тепле місце.

Перемішуйте брагу з ранку і ввечері протягом 7-10 днів, не забуваючи закривати кришкою.

Після цього зробіть подвійну перегонку.

Після додайте тріски і сиропу. Добре перемішайте. Має вийти 3 л Bourbon.

Наполягайте напій 6 місяців або довше. Приємною дегустації!