Рецепт Зелений салат з печінкою фото

Зелений салат з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Зелень , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Цей зелений салат з печінкою мені вдалося покуштувати в маленькому ресторанчику - Бузоні, в гастрономічною столиці Франції в Ліоні, з тих пір я називаю його"Ліонським салатом" і з задоволенням готую.

Опис приготування:

Зелений салат з печінкою простий приготуванні, але готувати його треба відразу перед подачею, так як це"теплий салат" , про те, як його приготувати, детально розказано в покрокової інструкції. Рекомендую спробувати, це смачний і ситний салат і він цілком замінить обід або вечерю!

  • Печінка куряча - 200 грам
  • Салат зелений - 1 пучок
  • Свіжий огірок - 1 штука
  • Помідори черрі - 10 штук
  • Багет - 0, 5 штуки (або кийок)
  • Часник - 1 зубчик
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження печінки)
  • Яйце - 2 штуки
  • Суміш сухих пряних трав - 2 щіпки (базилік, орегано, чебрець)
зелений салат з печінкою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для салату.
зелений салат з печінкою - фото крок 2
Зелені салатні листя промийте і просушіть паперовим рушником, нарвіть руками в салатну тарілку, відразу готуйте порційно.
зелений салат з печінкою - фото крок 3
Наріжте кубиком батон або багет і відправте в духовку запікатися.
зелений салат з печінкою - фото крок 4
Запікайте сухарики до золотистого кольору.
зелений салат з печінкою - фото крок 5
Поріжте черрі половинками, а огірки часточками, викладіть на салатні листя.
зелений салат з печінкою - фото крок 6
Печінка обсмажте на невеликій кількості рослинного масла до готовності.
зелений салат з печінкою - фото крок 7
Підготуйте салатну заправку з оливкової олії і бальзамічного оцту, натріть в неї часточку часнику.
зелений салат з печінкою - фото крок 8
Зваріть яйце-пашот, будь-яким, доступним для вас способом, викладіть на тарілку сухарі, яйце пашот, курячу печінку, яка повинна бути теплою, полийте салатною заправкою і посипте сухими пряними травами і відразу подавайте до столу. Цей салат з категорії теплих салатів. Він дуже смачний і ситний! Смачного!

Схожі рецепти