Рецепт Зелений борщ зі щавлем і кропивою фото

Зелений борщ зі щавлем і кропивою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Зелень , Сосиски , Щавель , Кропива
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

З усіх рецептів, що я знаю, цей рецепт приготування зеленого борщу з щавлем і кропивою є найпростішим. Він швидко готується, виходить незмінно смачним, ситним і ароматним! Спробуйте!

Опис приготування:

Якщо ось-ось нагрянуть гості, а чим їх нагодувати, ви ніяк не придумаєте, я підкажу рішення! цей незвичайний, але все ж легкий спосіб, як приготувати зелений борщ зі щавлем і кропивою вам відмінно підійде! За рахунок того, що будемо варити на сосисках замість м'яса, він буде готовий буквально за півгодини з початку готування! Смачний і ситний, обов'язково спробуйте!

  • Сосиски - 3 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Щавель - 0.5 пучка
  • Кропива молода - 0.5 пучка
  • Томати - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Горошок зелений - 3 Ст. Ложки (консервований)
зелений борщ зі щавлем і кропивою - фото крок 1
1. Помідори перетираємо в блендері з томатною пастою. Помиємо, Чистий і narezhem Мельк kartoshku, цибуля і сосиски. Помиємо і подрібнити щавель і кропиву. Ось тільки перець можете різати крупніше.
зелений борщ зі щавлем і кропивою - фото крок 2
2. Додамо тепер в воду спеції, щавель з кропивою, картоплю, горошок і спеції, хай вариться все до готовності картоплі.
зелений борщ зі щавлем і кропивою - фото крок 3
3. Поки бульйон з картоплею готується, обсмажити на сковороді сосиски разом з цибулею і перцем, а потім додамо нашу томатну суміш, перемішаємо, доведемо до кипіння і на маленькому вогні протушкувати ще 5 хвилин, після чого повертаємо до бульйону. Варимо все разом ще 10 хвилин.
зелений борщ зі щавлем і кропивою - фото крок 4
4. І ось такий в результаті виходить смачний і ситний суп!

Схожі рецепти