Зелений борщ з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування зеленого борщу з рисом можна назвати дієтичним, - адже він без м'яса, дуже легкий і весняний. Смачно і швидко, спробуйте приготувати!
Цей простий рецепт зеленого борщу з рисом припаде до душі всім любителям смачно і швидко перекусити, і нагодувати всю сім'ю. Адже готується такий борщ швидко, виходить смачним, ароматним і свіжим. Звичайно, якщо ви бажаєте обід поситнее, можна варити такий борщ на м'ясному бульйоні, і додати варені яйця, як і годиться в класичному рецепті. Приступимо?
Як приготувати зелений борщ з рисом:
1. Для початку підготуємо інгредієнти. Картопля, морквину і цибулю моєму, чистимо і подрібнюємо. Картоплю можна нарізати кубиками, а цибулю і моркву подрібнити в блендері.
2. Ставимо грітися воду, і відварюємо картопля, трохи посоливши.
3. Паралельно на сковороді розігріваємо олію, і обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору.
4. Рис промиваємо, і коли вода закипить, - додамо до картоплі.
5. Коли вже і рис буде майже готовий, - моєму і подрібнюємо щавель і будь-яку зелень, і додаємо до бульйону разом з лушпиння засмажкою.
6. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком. Тримаємо на вогні ще п'ять хвилин, закриваємо кришкою.
Готово! Такий зелений борщ з рисом в домашніх умовах виходить завжди смачним, ароматним, і дарує весняний настрій всієї сім'ї! Спробуйте!
- Картопля - 500 грам
- Щавель - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 1/2 склянки
- Зелень - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 3.5 L
Як приготувати зелений борщ з рисом:
1. Для початку підготуємо інгредієнти. Картопля, морквину і цибулю моєму, чистимо і подрібнюємо. Картоплю можна нарізати кубиками, а цибулю і моркву подрібнити в блендері.
2. Ставимо грітися воду, і відварюємо картопля, трохи посоливши.
3. Паралельно на сковороді розігріваємо олію, і обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору.
4. Рис промиваємо, і коли вода закипить, - додамо до картоплі.
5. Коли вже і рис буде майже готовий, - моєму і подрібнюємо щавель і будь-яку зелень, і додаємо до бульйону разом з лушпиння засмажкою.
6. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком. Тримаємо на вогні ще п'ять хвилин, закриваємо кришкою.
Готово! Такий зелений борщ з рисом в домашніх умовах виходить завжди смачним, ароматним, і дарує весняний настрій всієї сім'ї! Спробуйте!