Зелений борщ в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт зеленого борщу в мультиварці, - здорове, ситне, і улюблене багатьма блюдо ще ніколи не готувалося так швидко, смачно, і без жодних клопотів! Ви повинні це спробувати
Цей рецепт приготування зеленого борщу в мультиварці не відноситься до розряду "швидких", але це ж зовсім не означає, що весь цей час від вас буде потрібно стояти над плитою! виставляєте режим, і займаєтеся своїми справами, - розумна мультиварка сама про все подбати
Отже, як приготувати зелений борщ в мультиварці:
1. Для початку підготуємо інгредієнти. Для цього цибулю, морквину і картоплю моєму, чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Морквину з цибулею взагалі можна подрібнити в блендері.
2. Курку моєму і теж нарізаємо невеликими шматочками.
3. Викладаємо курку і овочі в чашу мультиварки, і паралельно на плиту ставимо вариться яйця.
4. Заливаємо водою, виставляємо в режимі "гасіння" час, і займаємося своїми справами.
5. Через півгодинки після завантаження овочів потрібно всипати трохи рису, але це вже на ваш розсуд, можна обійтися і без нього.
6. Яйця охолоджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками або кружечками, - кому як подобається. Поставки в суп.
7. Солимо, перчим, і додаємо приправи або свіжу зелень, якщо є. В режимі "випічка" доводимо борщ до кипіння.
Готово! вид, цей простий рецепт зеленого борщу в мультиварці повинна знати кожна господиня, - виходить неймовірно смачна страва, а зусиль від вас при цьому ніяких не буде потрібно! Подавайте такий зелений борщ, звичайно ж, зі сметаною і шматочками яйця. Смачного!
- Курка - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Щавель - 200 грам
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Отже, як приготувати зелений борщ в мультиварці:
1. Для початку підготуємо інгредієнти. Для цього цибулю, морквину і картоплю моєму, чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. Морквину з цибулею взагалі можна подрібнити в блендері.
2. Курку моєму і теж нарізаємо невеликими шматочками.
3. Викладаємо курку і овочі в чашу мультиварки, і паралельно на плиту ставимо вариться яйця.
4. Заливаємо водою, виставляємо в режимі "гасіння" час, і займаємося своїми справами.
5. Через півгодинки після завантаження овочів потрібно всипати трохи рису, але це вже на ваш розсуд, можна обійтися і без нього.
6. Яйця охолоджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками або кружечками, - кому як подобається. Поставки в суп.
7. Солимо, перчим, і додаємо приправи або свіжу зелень, якщо є. В режимі "випічка" доводимо борщ до кипіння.
Готово! вид, цей простий рецепт зеленого борщу в мультиварці повинна знати кожна господиня, - виходить неймовірно смачна страва, а зусиль від вас при цьому ніяких не буде потрібно! Подавайте такий зелений борщ, звичайно ж, зі сметаною і шматочками яйця. Смачного!