Зефірний торт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо потрібно зробити смачний і ситний десерт на швидку руку, актуальним буде торт з зефіру без випічки. Зараз я розповім, як приготувати смачний, солодкий і досить простий у приготуванні торт.
Зефірний торт гідно прикрасить як святковий стіл, так і послужить відмінним повсякденним десертом. Його люблять за простоту приготування, легку консистенцію і ніжний смак. За бажанням можна додавати в торт шар фруктів, нарізаних кільцями. Також можна приготувати зефірний торт і вище - для цього просто потрібно більше інгредієнтів.
- Зефір - 1 кілограм
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 300 грам
- Печиво пісочне - 8 штук
1
Збийте яйця з цукром.
2
Додайте молоко і готуйте на повільному вогні, не доводячи до кипіння, поки не загусне.
3
Вершкове масло розм'якшити і з'єднайте з заварний масою. Збийте міксером.
4
Розріжте зефір уздовж на три частини.
5
Підійдіть до колекції тортів. Викладайте на блюдо шари в такій послідовності: зефір, крем, товчене печиво, крем, зефір. Повторюйте шари до тих пір, поки не закінчаться всі інгредієнти.
6
Прикрасьте торт крихтою з печива.
7
Надішліть в холодильник на 30 хвилин.
8
Пригощайтеся! Смачного!