Зефірний крем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте новий рецепт крему, рекомендую вам дізнатися, як приготувати зефірний крем, дуже простий у приготуванні. Крем виходить густим, солодким і ніжним. Це відмінний варіант для будь-якої випічки.
Зефірний крем є досить незвичайним, але дуже смачним видом крему. Приготувати його можна на швидку руку, що особливо корисно, якщо бісквіт необхідно швидко доповнити кремом. Зефірний крем відмінно підійде до кексів, млинців, панкейк, тортів та тостів. За бажанням можете додати в крем трохи ванільного ароматизатора. Обов'язково беріть якісний зефір, щоб крем вийшов смачним і повітряним.
- Зефір подвійний - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
1. Зефір перекладіть в миску і відправте її в мікрохвильовку на 30 секунд. Додайте до зефіру 50 г вершкового масла кімнатної температури і збийте міксером до однорідного стану.
2. Потім помістіть миску з кремом в ємність з холодною водою і додайте решту вершкове масло кімнатної температури.
3. Збивайте крем міксером протягом 3 хвилин. Смачного!